your-flow.nl

Wat als je zou worden aangemoedigd om te kiezen wat voor jou werkt?

Wat als je zelf gelukkig mag zijn?

Kies voor totaal iets nieuws.

Stap in de magie van jouw
(lichaams-)bewust zijn!

Waar liggen jouw grenzen?

consciousness

Jouw lichaam verteld!

Wist je dat
er een specifiek weten en een unieke kracht én energie in jouw lichaam zit die ontgrendelt mag worden!

Ben jij benieuwd welke krachten in jou verborgen zitten?

Wat jouw ware potentie is?
Wie jij werkelijk bent?


Wat zijn jouw verlangens?

Heel lang was ik niet blij met en lief voor mijn lijf….

Hoe lief ben jij met en voor jouw lijf?
Wat als jouw lichaam nu jouw ticket naar meer VRIJHEID en KEUZE MOGELIJKHEDEN is?

Ik vond mezelf altijd te dik, niet goed genoeg, niet leuk genoeg, niet knap genoeg, niet speciaal genoeg.

Tot ik leerde wat ‘belichaming’ (embodiment) werkelijk betekent.

Jouw lichaam is de sleutel
tot bewustzijn
om te kunnen ontvangen

voor gemak, vreugde en plezier.

Elk lichaam bevat een unieke energie. Ze draagt specifieke informatie met zich mee voor het groter geheel.

Ben jij bereid om de mogelijkheden te onderzoeken?

Sylvia van Swaaij

Mijn naam is

Sylvia van Swaaij

en ik ben de oprichter van de Lachcoach© and Your-Flow©.

Het werk als Lachcoach, Energie & Mindset trainer, Essentiële oliën specialist, Access Consiousness® BARS Facilitator, Facelift® Facilitator, CFMW, Body Process Facilitator maakt mij dankbaar en blij.

I love being able to inspire and empower you too!

Jarenlang heb ik enorm veel last gehad van dat wat nu juist mijn capaciteiten zijn; mijn hoog gevoeligheid (HSP).  Ik begreep totaal niet welke pijntjes, gevoelens en gedachten van mezelf waren en wat ik gewaar was van anderen. Ik raakte in de war door de hoeveelheid informatie die continu op me af kwam. Wat is nu van mij? En wat is nu van een ander? Onbegrensd leek het wel en ik kon het niet stop zetten. Ik was down en zette me enorm af. Ik was er van overtuigd dat we hier op aarde niet vanuit vrijheid konden leven. Vond dit maar een sombere wereld. Van binnen voelde ik een drive om daar verandering in aan te brengen.

In 2008 richtte ik De Lachcoach op. Als geen ander weet ik hoe het is wanneer er bar weinig te lachen valt. Mijn wens om meer positiviteit, lol, plezier en de kracht van de lach de wereld in te brengen was groots.
Lachend het leven door! werd mijn motto met thema’s als:

Lachend SAMEN – Creëer krachtige, ondersteunende relaties
Vrolijk OPVOEDEN – Voedt jij jouw kind(eren) op of zij jou?
Lachend GELD VERDIENEN – Wat is er nog meer mogelijk?
BLIJ met je LIJF – Voorbij aan alles wat je hebt geleerd over voeding en lichaam

Wanneer heb jij voor het laatst hard gelachen!?

In 2014 richtte ik Your-Flow op voor vrouwen die de balans kwijt zijn geraakt tussen werk-gezin-relaties en tijd voor zichzelf. Dit ontstond vanuit de ervaring dat vooral moeders van kids met een label (ADHD, OCD, ADD), net als ik, bizar veel uitdagingen ervaren.
Hoeveel zwaarte kan jij loslaten zodat je steeds meer vanuit flow kunt gaan leven en weer kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft!?

Alle opleidingen en trainingen die ik volgde, en ja to be honest, ook mijn eigen coaching programma’s hebben een bijdrage geleverd, maar telkens kwam het tot een punt van ‘tot hier en niet verder’. Ik kreeg het allemaal nog steeds niet goed gehandeld…Tot Access Consciousness in mijn leven kwam!

Access heeft mijn manier van leven op een ander spoor gezet. Door de praktische tools dagelijks toe te passen leef ik samen met mijn gezin een fijn leven met zó veel meer ruimte, gemak, vreugde en plezier. Dat gun ik jou ook!
Soul Body Fusion en de Kundalini Awakening Opleiding zijn ook een enorme bijdrage geweest om steeds meer vanuit mijn persoonlijk energie en krachten te werken en vanuit rust en vertrouwen te zijn.
Deze tools worden dan ook in al mijn trainingen en workshops gebruikt.

Ik hoop er jou ook mee te mogen inspireren. Zodat ook jij een leven kunt gaan creëren vanuit flow, your-flow, met zo veel meer gemak, vreugde en plezier.

Zie ik je snel!?

Liefs,
Sylvia

Met Sylvia heb ik voor het eerst kennisgemaakt tijdens haar cursus ‘lachyoga’. Deze heb ik samen met mijn dochter Jovana gevolgd en sindsdien zijn onze levens een andere dimensie gevormd.
Aan het einde van de 2-daagse cursus voelden we een grote connectie met Sylvia en hebben we besloten nog een cursus te volgen, deze keer was het ‘Access Bars’.
Hoe ik Sylvia heb ervaren tijdens beide cursussen?
Sylvia is een prachtige vrouw, vol begrip en heel goed in les geven. Ik zou iedereen aanraden die in twijfel is waar ze bepaalde cursussen zouden volgen of die aan zichzelf willen werken en niet weten waar te beginnen, om voor Sylvia te kiezen.

Maja Mitrović

@majonamade

Alle aankomende trainingen op een rij
Welke kies jij?

Ben je op zoek naar meer inzichten en handvatten om je privé leven en/of je business nog meer kracht bij te zetten? Volg dan een van deze training voor meer BewustZijn en om zelfstandig verder aan de slag te kunnen gaan.