Access Body Processen

Access Consciousness Lichaamsprocessen
Wat is er nog meer mogelijk voor jou en jouw lijf?

Jouw lichaam is een zintuiglijk, sensorisch orgaan. Jij en jouw lichaam zijn verbonden met alles en iedereen. Jouw lichaam is ontwikkeld om je gewaar te laten zijn van de energie en de wereld om je heen te geven. Het heeft het vermogen om jou te faciliteren, je in staat te stellen bewust in deze realiteit te zijn en om jouw gewaarzijn te vergroten.

Ben jij bereid om een andere realiteit met jouw lichaam te hebben?

Lichamen zijn super gewaar van wat aanwezig is. Wij zijn zelf niet eerder bereid geweest om hier bewust van te zijn. In plaats daarvan gebruiken we wat we opmerken, in de vorm van gevoelens en emoties, meestal als een bron van oordelen en conclusies. Deze oordelen en conclusies worden vastgezet in ons lichaam en brengen ongemak, pijn en lijden met zich mee.

Lichaamsprocessen pakken deze dingen aan, helpen het lichaam terug in zijn oorspronkelijke staat van zijn en creëren meer gemak met én in je lichaam, meer bewustzijn, betere communicatie met je lichaam en helpen bij het herstel en de levensduur van jouw lijf.

Een Access Consciousness Body Process is een hands-on methode die gebruikt maakt van verschillende handposities op diverse plekken op het lichaam en waarbij specifieke energieën worden geactiveerd.

Iedereen heeft de capaciteit om zichzelf en andere te helen. Alles dat hier voor nodig is, is de bereidheid om aanwezig te zijn, lichamen aan te raken en de feedback te ontvangen van het lichaam waarop je werkt.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Deze processen werken zowel op dieren als op mensen. Feitelijk werken ze soms beter op dieren, omdat dieren bereid zijn om hun lijden en vaste standpunten (overtuigingen) op te geven om zich goed te voelen.
Wat zou er voor jou nodig zijn?

Je kunt nog zo veel mindset werk verrichten, wanneer je het lichaam er niet bij betrekt zal de kans op daadwerkelijke blijvende verandering gering zijn doordat oordelen zijn vastgezet in het lichaam. Elk lichaamsproces kan iets specifieks ontsluiten, clearen en veranderen waardoor blokkades doorbroken kunnen worden en ook jouw lichaam steeds meer vanuit vrijheid kan zijn.

Jij bent het slot ~ Jouw lichaam is de sleutel
Naar meer keuzemogelijkheden, bewustzijn, gemak, vreugde en plezier!

Lichaamsprocessen vergroten de manier waarop je lichaam in staat is om jou te laten zien waar het zich gewaar van is.

Meer Bewustzijn & Minder Oordeel = Meer Mogelijkheid, Energie & Keuze!

Meer dan 50 lichaamsprocessen!

Sommige lichaamsprocessen richten zich op specifieke aandoeningen of kwalen en andere richten zich op meer algehele gezondheid en ontspanning.

De processen zijn ontdekt door de oprichter van Access Consciousness®, Gary Douglas, samen met Dr. Dain Heer. Meer informatie over Access Consciousness en Body Processes vind je hier.

Bij de meeste processen wordt er uitleg gegeven, maar er zijn ook processen die voorbij aan woorden gaan en beperkt worden zodra we er woorden aangeven. Laat de energie haar werk doen, weet dat je weet en ervaar.

Uitleg van een aantal processen

MTVSS

Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS) is een van de meest dynamische hands-on Access-tools en wordt beschouwd als het ‘tool bij uitstek’ omdat het het hele lichaam en specifieke zaken zoals het immuunsysteem en de spijsvertering beïnvloedt. Het brengt het lichaam terug naar zijn oorspronkelijke blauwdruk van perfecte gezondheid en is het instrument bij uitstek om manieren waarop ons lichaam niet goed functioneert ongedaan te maken.

Cellulair Memory

Cellulair geheugen is een proces dat ervoor zorgt dat cellen op een specifieke locatie in het lichaam worden hersteld in hun oorspronkelijke staat voorafgaand aan een ziekte of trauma. We ontsluiten de dissonante herinnering aan de cel, wissen de herinnering aan het trauma dat de cel niet heeft losgelaten en laten het lichaam ervoor kiezen om te genezen.

BMM

Biomimetische Mimicry (BMM) Biomimetische is wat je in het lichaam opsluit om anderen te dupliceren of te begrijpen. Het is een natuurlijk vermogen van het lichaam om in de rest van de wereld te kunnen passen. Je bootst de paden en het gezichtspunt van anderen na wanneer je ze vanuit een intellectueel of energetisch oogpunt moet begrijpen en dat vereist dat je de overeenkomsten in je lichaam opsluit om duidelijkheid te krijgen vanuit jouw gezichtspunt met dat van hen.

Keuzemogelijkheden

Losse Access Body Process Class €85,-

Leer een lichaamsproces voor meer ruimte, gemak, plezier en keuzemogelijkheden. Zet hem in voor JEZELF of ondersteun anderen ermee in je praktijk of privé omgeving.
Elke maand 2 nieuwe processen!

Programma: Blij met je lijf!
€600,-

Wat jij krijgt:
1 Verbal Clearing sessie t.w.v. €50,-
10 Body Process Classes t.w.v. €850,-
2 Embodiment Calls t.w.v. €50,-

Jouw voordeel €350,- !

Aanvang 2023

Een individueel Lichaamsproces €95,-

1 op 1 met Sylvia

Of kies voor een Strippenkaart:
5x Lichaamsproces voor €425,-
(6 maanden geldig +
er wordt per sessie opnieuw bekeken welk proces voor jou en jouw body het meest creëert)

Wat is er nog meer mogelijk voor jou en jouw lichaam!?