Essentiële oliën

Changing the world, one drop at a time.

Ik geloof dat de natuur alles bevat wat de mens nodig heeft om in balans te zijn en zich goed te voelen, niet alleen de juiste voeding en beweging, maar zeker zo ook een vorm van natuurlijk medicatie.
Zo voelde ik me van kinds af aan al aangetrokken tot edelstenen, kruiden, essentiële oliën en andere fijne producten uit de natuur. Essentiële oliën bleven op de een of andere manier het hardste naar mij roepen. Maar jee, wat zit er toch veel verschil tussen het aanbod van diverse essentiële oliën brands!

Uitnodiging
De afgelopen 10 jaar heb ik met een 5-tal olie-merken “gespeeld”, totdat dōTERRA in 2019 op mijn pad kwam.
Toen werd mij door diverse ervaringen de kracht van essentiële oliën helemaal helder en duidelijk. Geen enkele ander olie-merk kan daar, wat mij betreft, tegen op. De boodschappen die ik doorkreeg, de hoge frequenties, de zuiverheid, de energie en de kracht van een olie, ik wil het graag met je delen.

In ons gezinsleven zijn de essentiële oliën niet meer weg te denken en zo geïntegreerd, dat we ze dagelijks inzetten ter ondersteuning bij fysieke, mentale, emotionele en energetische issues. Maar ook in ons huishouden, als biologisch schoonmaakmiddel. Zo doen we direct ook aan een stukje “giving back”. Maar hierover hoor je tijdens een workshop of webinar meer.

Liefs, Sylvia & Team

Ben je nog niet bekend met essentiële oliën van dōTERRA? Wil je weten hoe je jouw oliën kunt gaan toepassen?

Ons aanbod:
~ Hoog gevoeligheid de Baas met essentiële oliën
~ Natuurlijke Zelfzorg
~ Happy Kids Massage: Geur & Beleving
~ iTOVi scan – Jouw perfecte wellnessplan
~ AromaTouch massage – Reset voor jouw lijf

Sylvia’s  specialiteit is de energetische werking van de essentiële oliën.

Join de community en volg ook het OlieFlow instagram account en de Your-Flow & essentiële oliën Facebook pagina Hier worden veel tips gedeeld zodat je steeds beter weet en begrijpt welke olie je in kunt zetten bij diverse situaties om jouw lichaam & mind op een natuurlijke manier te ondersteunen en je energie hoog te houden.

Waarde

Alle producten van dōTERRA zijn CPTG tested. Dit betekent dat elke olie, voordat ze gebotteld en verkocht worden, getest wordt in een onafhankelijk lab op onder andere zuiverheid en samenstelling. Zo kan je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. De essentiële oliën van dōTERRA zijn 100% natuurlijk, Fair Trade, zuiver, ecologisch, biologisch én met elke druppel die jij gebruikt help je ook iemand aan de andere kant van de wereld. Van teler tot eindgebruiker, iedereen wordt er beter van!

Essentiële oliën

dōTERRA 

Nog niet bekend met essentiële oliën?
Vraag een gratis sample aan!

Oliën in huis halen of Gratis Sample ? Wij helpen je graag op weg.

Met liefde en plezier laten we jou ervaren wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en vraag jouw GRATIS SAMPLE aan!
(Woon je verder weg, dan wordt er slechts een kleine vergoeding voor de verzendkosten gevraagd)

Wil je een olie in huis halen? Dat kan op verschillende manieren. Laat het ons weten. Wij leggen jou de diverse mogelijkheden uit.