Na de Bars® Class

Hoe nu verder? Wat is er nog meer mogelijk?

Wat als dit niet het einde is van jouw Bars® Class…?
Wat als dit het begin is voor een hele nieuwe manier van zijn, doen en leven ?!

Een paar extra hand-outs:

Je bent nu officieel geregistreerd bij Access Consciousness als Access Bars Practitioner. Je mag de Bars® nu dus toevoegen aan je praktijk (als je dat wilt). In de handleiding staan twee uitgebreide hoofdstukken over wat dat inhoudt, wat je kan en mag doen en hoe je eventueel zelf Bars Facilitator kunt worden zodat je zelf deze Class kunt gaan geven.
Heb je de ambitie om ook facilitator te worden? Dan dien je onder andere nog twee Bars Classes bij twee andere facilitators te volgen.

Prijsindicatie

Een prijsindicatie voor het geven van de Bars is minimaal €75,- per sessie. Erken de waarde van de bijdrage die jij, jouw body en de sessie zijn voor anderen. Hoe hoger het tarief, hoe meer men zichzelf in staat stelt om te ontvangen. Wonderbaarlijk dat dit zo werkt.

Een Bars sessie kan wel 3 tot 4 weken uitwerken.

Dat wil niet zeggen dat je slechts om de 3-4 weken een sessie kunt geven of ontvangen. Hoe vaker jij de Bars runt, hoe meer ruimte het genereert, hoe meer gemak, vreugde en plezier jij kunt gaan ontvangen.

Je lichaam kan meer behoefte aan suiker, zout, water en energie gaan hebben. Geef daar aan toe door in de vraag te gaan:
“Lichaam, wat heb je nodig of waar verlang je naar?”
Door de verschuivingen kan het zijn dat je je na de training of na een sessie wat oncomfortabel voelt. Wat als verandering altijd anders verschijnt dan je verwacht!? Als jouw standpunten veranderen, ontstaat er nieuwe ruimte waardoor je je wellicht anders voelt, denkt of op een andere manier reageert dan dat je voorheen zou hebben gedaan. Wat is er nog meer mogelijk!?
Heb jij al verandering opgemerkt, in welke vorm dan ook? Houd mij hiervan hoogte. Ook als je vragen hebt, laat het me weten!

Hoe lang duurt een sessie gemiddeld?

Volg altijd de energie!
Toch kan het fijn zijn, vooral in het begin, om een tijdsindicatie te hebben voor een Bars sessie. Maar nogmaals, volg de energie!
Onderstaande tijdsindeling is enkel een manier om het oefenen van de Bars gemakkelijker te maken en om meer feeling te krijgen bij het volgen van de energie. Elk lichaam is anders. Iedereen heeft andere standpunten en overtuigingen die ontladen kunnen worden, elk op zijn eigen manier en in een volgorde van kunnen ontvangen die voor hem/haar beschikbaar is.

Voor een sessie van 60-90 min
* Energy Pull / Energie op gang brengen
Hoofd: 20-30 sec
Voeten: 20-30 sec
Handen: 20-30 sec
* Implant Band: 15-20 min
* Alle 7 tussenliggende Bars samenstellingen: 5-8 min
* Herstructureren: 5-10 min
* Manifestatie Cirkel: 2-5 min
* Tunnels van Tijd en Ruimte: 10-20 sec
* Kroon van Mistar: 10-20 sec

Als je een kortere sessie wilt geven, om welke reden dan ook, verkort dan alle punten qua tijd in. Of run minder punten (Bars).
Een korte versie zou kunnen zijn:
* Energy pull: 2 min
* Implant band: 10 min
* Herstructureren: 8 min
Of je doet nog een extra punt en verkort dan de implant band. Sla in elk geval deze 3 Bars nooit over.
Tip: doe deze 3 punten bij kids wanneer ze tv aan het kijken zijn 🙂

BHCEEMCs

Tijdens de training hebben we de BHCEEMCs clearing gedaan. In je manual kan je hier meer over lezen. Vanaf nu dien jij jouw lichaam te besturen, heb jij de controle over jouw lijf. JIJ bent nu verantwoordelijk.

Persoonlijk wilde ik er meer over weten dan in de manual staat. Wie of wat is dat? Hoezo heb ik niet eerder zelf de controle gehad? En wat betekent dat nu voor mij nu dat deze entiteit gecleard is? Ik ging op onderzoek en stuitte op deze video waarin Kalpana meer duidelijkheid geeft over de BHCEEMCs. Wellicht wil jij er ook meer over weten.

Vergeet trouwens niet om in de vraag te blijven en de clearings te doen, net zo lang tot dit onderwerp licht voelt voor jou.
(Pagina 18 en 19 van de manual)

Stel vragen!
Het doel van het stellen van vragen is het krijgen van gewaarzijn. Een vraag bekrachtigt. Een antwoord ontkracht je. Ga daarom zelf geen antwoord bedenken of invullen op een vraag je stelt of die gesteld wordt. Het juiste antwoord zal zich in energie aandienen en zal de vraag verwijderen uit jouw realiteit en uit je leven. 
Speel met vragen. Als je in de vraag bent, is er niets dat je uiteindelijk niet kunt veranderen.
 
4 vragen die je leven gaan creëren volgens een heel ander patroon:

Wat is er nog meer mogelijk!?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om naar Bars Gifting & Receiving oftewel de zogenoemde Bars Swap bijeenkomsten te gaan. Je mag ze vanaf nu ook zelf organiseren (handig voor als je niet in de buurt woont).

Een Swap event (je geeft een Bars sessie en ontvang een Bars sessie) is een fantastische manier om met meer verschillende mensen in contact te komen en uit te wisselen. Het is ideaal om je vaardigheden te oefenen en je eventuele vragen te stellen. Bovenal is het een geweldige gelegenheid om je eigen Bars te laten runnen. Er wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd voor het organiseren, het beschikbaar stellen van de ruimte, de tafels en de bijbehorende koffie, thee, water en versnaperingen. Maak er gebruik van. Doe er je voordeel mee. Blijf ook in deze vraag: wanneer heb jij jouw Bars zelf voor het laatste laten runnen!?

Hieronder in het keuze menu zie je direct de data wanneer wij ze organiseren. Om het jou gemakkelijk te maken kan je je hier ook direct aanmelden voor een of meerdere swap event(s).

Momenteel zullen de groepen niet groter dan 6 deelnemers zijn. Wil je erbij zijn, voeg dan jouw gewenste data toe aan de winkelmand om zeker te zijn dat je erbij bent.

Meer Consciousness

De Access Consciousness App “Who does this belong to?” (Engelstalig)
Mocht je de app nog niet hebben, dan raad ik je hem van harte aan. De app is gratis en bevat een mega krachtige tool: who does this belong to? Oftewel: Van wie is dit? Ofwel: Is dit van mij? Dain Heer (Co-Founder Access Consciousness) legt duidelijk uit hoe het werkt. 

Activeer de app om elke 10 minuten een herinnering te ontvangen met de vraag ‘Who does this belong to’. Zo kom je erachter dat 98% van je gedachtes, gevoelens en emoties niet van jou zijn, maar dat je ze gewaar bent (oppikt) van anderen.

Als je dit consequent 3 dagen om de 10 minuten doet, dan kan het serieus lichter worden in jouw wereld! Yvo en ik hebben hem ook gedaan en hanteren deze tool nog steeds, dagelijks. Het vraagt enkel jouw commitment. Jouw wil om dit te doen zal bovendien niet alleen een bijdrage zijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om jouw heen. Hoe cool is dat! 💫💜😎

Download link voor IOS
Download link voor Android

Speel ook met deze tools

We hebben tijdens de Class veel gecleard en een aantal tools toegepast. Omdat ze zo krachtig zijn benoem ik ze hier kort nog eens. Uiteraard kan je deze tools terug vinden in je manual.

* Wat als je elk besluit dat je genomen hebt, elke conclusie die je hebt gevormd om zou zetten in een vraag?
Dynamische vragen zijn:
Wat is er nog meer mogelijk!?
Hoe wordt het nog beter dan dit!? en
Welk geschenk zit hieronder?

* Licht ~ Zwaar: Wat waar is voor jou voelt licht. Wat een leugen is voor jou voelt zwaar.
Wat als je dit bij alles in je leven gaat toepassen?

* The Crazy Phrase
Alles is het tegenovergestelde van dat wat het lijkt te zijn, niets is het tegenovergestelde van dat wat het lijkt te zijn.
Gebruik deze zin om je vrij te krijgen van dat waar je op dat moment in lijkt te blijven hangen. Ik heb hem bijvoorbeeld ingezet
op een moment dat ik me afgewezen voelde door iemand. 23x (heb het geteld) zei ik deze zin om vervolgens een shift te voelen in de zwaarte van de energie waarin ik me bevond. Daarna voelde ik me helemaal niet meer afgewezen en kon ik het geschenk dat eronder lag zien én ervaren. Hoe wordt het nog beter dan dit!? 😀

Als het fun voor je voelt, voeg jezelf toe aan mijn persoonlijke Your-Flow Telegram Kanaal. https://t.me/Access2Flow
Hier deel ik onder andere tools, tips en linken die voor jou wellicht een bijdrage kunnen zijn om met de Access Tools te blijven spelen, om op de hoogte te blijven van wat er nog meer is zodat je in flow kunt zijn en blijven.
Sta open voor alle keuze mogelijkheden en weet dat je weet!

Boekentips:

Being You, Changing the world – Dain Heer
Levensveranderd boek boordevol inspiratie en tools.
Voor mij zijn de tools van Access, als een handleiding voor mijn leven. Alles waar ik al zolang naar op zoek was, al die tools om daadwerkelijk mijn leven met meer gemak, vreugde en plezier te kunnen leven staan onder andere in dit boek. Ze worden hierin heel fijn en praktisch worden uitgelegd. Hoe wordt het nog beter dan dit!?

Body Whispering – Dain Heer
Ontdek een nieuwe manier van zien, kijken, zijn en genezen.
Wat als in gesprek gaan met je lichaam het begin zou kunnen zijn van de beste vriendschap die je ooit hebt gehad?
Dit boek nodigt je uit om in de fenomenale capaciteiten van het leren luisteren naar alle fluisteringen van je lichaam te stappen die we allemaal hebben, maar waarvoor we nooit zijn uitgenodigd om te leren.

Nog meer (gratis) Access Consciousness verdiepingen ~ mogelijkheden.

Check deze links:

Access Consciousness official website
The Clearing Statement Weet, je hoeft de fancy zin niet telkens volledig op te noemen hoor, short cut is POC & POD.
Tour of Consciousness (de video-serie van Dr. Dain Heer)
Tour of consciousness op Youtube
BookClub Being You gratis video’s over hoofdstukken uit het Being You – changing the world boek
Return of the Gentleman – Google Hangouts Dain Heer
Access Consciousness Online Radio Gary Douglas en Dr. Dain Heer hebben een Online Radio Show op Voice America. Alle RePlays over veel verschillende onderwerpen zijn ook hier gratis te beluisteren
Nederlands Facebook Pagina Op deze pagina worden door verschillende mensen inspiratie en evenementen geplaatst. Zowel Nederlands- als Engelstalig
Nederlandstalige Facebook pagina Deze pagina is enkel Nederlandstalig.
Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin De neuro-wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin, die met zijn team bezig is, was op zijn zachtst gezegd flabbergasted toen hij bij een persoon voor en na een Bars sessie het brein bekeek.

Massagetafel aanschaffen

Regelmatig ontvang ik vragen over de massagetafels. Je hebt al een nieuwe tafel vanaf €99,- met alle toebehoren.
De tafels die ik in gebruik heb tijdens de class kocht ik hier: Massagetafel Body Sculpture

Mijn eigen massagetafel voor in de praktijk bestelde ik bij MassageWebshop
Fijne van deze tafel is de lengte, de afgeronde hoeken en de dikte van het matras.

Your-Flow Telegram kanaal / groep

In dit kanaal deel ik inspiratie, freebies, podcasts, nieuws, class data en andere weetjes die hopelijk een bijdrage zullen leveren aan JOU!

In het kanaal kan je alleen berichten en updates volgen.

Wil je graag meer uitwisselen en actief deelnemen door openbaar te chatten met andere FLOWers 🌸, je vragen stellen, iets delen en/of bespreken? Kom dan gezellig in de CHAT groep

Kom erbij in het kanaal: https://t.me/+TRDijwp15lA5ODY0
En/of chat mee in de groep: https://t.me/+ZaKWhLdDcjY5Nzc0

ENJOY and have FUN!

Liefs, Sylvia

~ Keuze creëert bewustzijn. Wat zou je willen kiezen? ~