MAANdag

Ben je toevallig de afgelopen dagen wat prikkelbaarder, emotioneler en of slaap je slechter? Het kan komen door de volle maan!

Vandaag 9 maart 2020 om 11:38u om precies te zijn is het Super Volle maan.

Als hoogsensitief persoon ervaar je een volle maan(dagen) vaak intenser dan iemand die nog niet al zijn ‘voelsprieten’ uit heeft staan. Het is voor ons HSP-ers dan ook lastiger om dichterbij onszelf te blijven, om onze emoties op een zachte manier door te laten stromen. Het kost vaak bakken vol energie en als ik naar mezelf kijk raak ik ook eerder vermoeid zo rond de volle MAANdagen.

Heb jij ook gemerkt dat het thema voor nu “opruimen en nieuwe zaadjes” planten is!?

Soms voelt dat best heftig. Aan de andere kant is het ook super Sjn, want alles wat je in je eigen systeem opruimt / oplost hoeft nadien niet meer zo hard bij jou aan te klikken. Zo wordt je steeds minder snel vatbaar voor emoties en gevoelens van anderen. (Later vertel ik hierover meer)
Dus lekker opruimen die handel, extra grOte schoonmaak nu, om daarna de vruchten ervan te kunnen plukken (meer innerlijke balans en rust)

2 tips die je hierbij helpen:
(ja klopt, ze zijn heel vanzelfsprekend, maar zo snel vergeten in die waan van de dag. En juist nu extra belangrijk!)

Zorg ervoor dat je veel water drinkt zodat afvalstoffen (negatieve energie) sneller afgevoerd kunnen worden.

Zorg voor rust en vermijd plekken waar je snel overprikkeld kunt raken
(oh jee, en ik ga dalijk naar een uitverkocht conventie van doTERRA met 200 man

MAAR, ik neem voorzorgsmaatregelen zodat ik lekker bij mezelf kan blijven en niet super beïnvloedbaar ben voor dingen van buitenaf
#OnGuard maakt van mijn aura een beschermende schild #Melaleuca zorg er voor dat ik snel nare sfeertjes en andere energieen af kan voeren #Balans met beide beentjes op de grond, goed geaard)

Ik wens je een fijne Volle Super MAANDAG!

Liefs, Sylvia

~ And the moon said to me: “My Darling, you don’t have to be whole in order to shine.” ~