Access Consciousness

Is now the time!?

Alle opleidingen, trainingen, workshops, seminars, coaching, alles wat ik tot nu toe heb gedaan, heeft uiteraard bijgedragen aan wie ik nu ben. Ik ben dankbaar voor alles. Maar de technieken en tools die ik inzette waren keer op keer van tijdelijke aard of gingen tot een bepaald punt van verlichting en dan hield het op. Ik liep tegen een glazen plafond aan. Kwam niet verder en dat frustreerde mij enorm. Tot Access Consciousness op mijn pad kwam. Door het beoefenen en uitdragen van de Access tools, technieken en processen ontdek ik wie ik werkelijk ben en sta ik in mijn eigen kracht. Simpelweg door JA te zeggen tegen mijzelf. Just being ME ! Hoe wordt het nog beter dan dit!?

Liefs, Sylvia

Uitnodiging: Just Be You!

Access Consciousness stelt mensen in staat zichzelf te helpen. Het is voor iedereen beschikbaar, kan worden opgenomen in het dagelijks leven en kan worden toegepast zonder hulp van buitenaf.

De tools en technieken van Access Consciousness richten zich op jouw kennis over jezelf en de wereld om je heen. Het is essentieel in Access dat niemand behalve jij persoonlijk kan weten wat echt voor jouw werkt.

Een ander perspectief
Access Consiousness biedt je een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het idee dat je niet verkeerd bent, dat je het weet en dat bewustzijn alles kan veranderen. Het geeft je toegang tot de mogelijkheden die er zijn als je jezelf niet meer vastklampt en niet meer gelooft dat je vastzit.

Als je totale keuze had, wat zou je dan creëren?

Wat is consciousness?
Eenheid omvat alles en oordeelt niets. Het doel van Access is om een ​​wereld van bewustzijn en eenheid te creëren. Om je op het punt te krijgen waar je toegang hebt tot totaal bewustzijn, zonder ergens over te oordelen. Als je nergens een oordeel over hebt, dan kun je alles bekijken voor wat het is, niet voor wat je wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon voor wat het is.
Bewustzijn is het vermogen om op elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder oordeel over jou of iemand anders. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je wenst in het leven – groter dan wat je momenteel hebt, en meer dan wat je je kunt voorstellen.

Waarde

De shifts in energie, verandering in je staat van zijn in, kan je vrijwel direct maken met de tools, technieken en processen die Access ons biedt. Het zijn de vraagstellingen, het werken met de Clearing Statement, de lichaamsprocessen (zoals de Access Bars®) en meer, die helpen om in je eigen kracht te blijven staan, om dicht bij jezelf te zijn en te blijven. Om te kunnen zijn wie je werkelijk bent. Om alles met open armen te ontvangen. Om niets buiten of uit te sluiten. En om weer voluit te genieten van het leven. Kortom, het omvat alles en iedereen en oordeelt niets en niemand. Hoe wordt het nog beter dan dit!?

Ben jij er klaar voor om het niveau van keuzes en mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn uit te breiden?
Wij nodigen je van harte uit om te ontdekken wat Access Consciousness is en wat het voor jou kan betekenen.
Bekijk het aanbod of klik door naar: de officiële website van Access.