Facelift

Access Energetic Facelift®

Hoe blij kijk jij !?
Zet je mooiste gezicht op 🙂

Jouw gezicht is jouw visitekaartje. Je kunt er van alles aan aflezen. Hoe jij je voelt. De staat van jouw gezondheid. Of je blij of verdrietig bent. Hoeveel stress je hebt (gehad).

De Access Energetic Facelift® geeft het lichaam de kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die vast komen te zitten in ons gezicht, hoofd, borst en lichaam te bewegen en te transformeren.
Een dynamisch maar zacht, hands-on lichaamsproces. De Facelift kan de natuurlijke helende capaciteiten van het lichaam verdiepen en versnellen.

Wat als het mogelijk is om er jonger uit te zien zonder chirurgie of naalden of chemicaliën? Wat als nu juist het hebben van het standpunt dat ouder worden verkeerd is, dit nu ons het meest veroudert? Wat als er een andere manier was?

De Access Facelift® is een energetische hands-on proces dat de tekenen van veroudering kan verminderen, de huid kan verstevigen en strakker kan maken én een algeheel gevoel van rust en balans kan geven.

De zachte, rustgevende aanraking die op je gezicht en hals wordt aangebracht, werkt samen met de lichaamscellen om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Mensen hebben oa veranderingen gemeld met betrekking tot het volgende:

– Glans en de helderheid van het gezicht
– Elasticiteit van de huid
– Heldere blik van de ogen
– Gloed in het haar
– Lifting van borsten en billen
– Verbeterde energie
– Verhoogde ontspanning

Verschillende mogelijkheden

Mooi van binnen én buiten op een natuurlijk manier voor jou

Facelift ook voor mannen!

Wat houdt een Energetic Facelift® nog meer in?
Elke keer als je in de spiegel kijkt en veroordeelt wat je ziet, onthouden jouw cellen dat oordeel en zetten het vast in jouw gezicht en lichaam. Elke Access Facelift sessie geeft het lichaam de gelegenheid om veel van de beperkende energieën en oordelen die zijn ingebed in het gezicht, hoofd, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren door de oordelen in het celgeheugen effectief te wissen.

Wat als leeftijd slechts een standpunt is waarmee jij jezelf vastzet?

Wat leer je tijdens een Access Facelift® Class?

De Access Facelift® Class is een training van één volle dag
(van 10:00u tot 18:00u ).
Als Access Facelift-facilitator voorzie ik jou van een uitgebreide handleiding en flow charts die ondersteuning bieden bij het leren van een Access Facelift® sessie en om Access Facelift-practitioner te worden.

Naast het verkennen van de handleiding en de handposities voor de Facelift waarmee je maar liefst 32 Body Processen activeert, word je uitgenodigd voor de verandering waarvan je weet dat die kan zijn én mogelijk is!

Wat is Energetic Facelift?
De Access Energetische Facelift is een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces dat de natuurlijke helende vermogens van het lichaam verdiept en versnelt, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om hun natuurlijke glans, jeugd en schoonheid te herwinnen.

Voor wie is het?
Dit proces is voor iedereen die er energieker en jonger uit wilt zien en zich energieker en jonger wilt voelen. De Access Facelift kan ook bijdragen aan algemene genezing, welzijn en gemak in het lichaam. Iedereen kan deze eenvoudige techniek leren. Als je de Access Energetische Facelift samen met een vriend of vriendin leert, is dat bijzonder krachtig, want zo kun je wekelijks de voordelen van dit dynamische proces geven en ontvangen.

De Access Energetische Facelift kan ook een briljante aanvulling zijn voor elk bedrijf dat met klanten en hun lichaam werkt – schoonheid, wellness, massage en meer.

Access Facelift is niet alleen goed voor je gezicht. Deze krachtige behandeling draagt ook voortdurend bij aan je lichaam, waardoor je je gezond en verjongd voelt, zowel van binnen als van buiten.

facelift class

Tarieven en mogelijkheden

Een individueel Facelift® sessie €75,-

1 op 1 met Sylvia

Nog beter:  
kies voor een Strippenkaart en
gun jezelf en je lichaam
3x een Energetic Facelift voor €195,-
(4 maanden geldig)

Tijdsduur: één tot anderhalf uur

Access Facelift® Swap Event €15,-

Na het volgen van een Facelift Class heb je toegang tot alle Facelift® Swap Events.

Zo’n heerlijk fijn proces, wedden dat je die net als ik zo vaak mogelijk wilt ontvangen!? haha

Tijdens een swap event geef én ontvang je een Facelift sessie.

Tijdsduur: 3 uur per event

Wat is er nog meer mogelijk?
Hoe wordt het nog beter dan dit?