Clearing Statement

Access Consciousness Clearing Statement

Wat als een paar rare woorden je leven totaal zouden kunnen veranderen?

Access Consciousness® biedt krachtige tools voor verandering en transformatie.

Als je in de buurt bent van mensen die Access Consciousness®-classes of telecalls geven en of hebben gevolgd, zul je ze waarschijnlijk iets raars horen zeggen dat helemaal als een vreemde taal klinkt, of misschien hoor je het niet eens omdat je hersenen net in brij zijn veranderd !

(Voor het geval je je afvraagt ​​… dit is echt een goede zaak – het betekent namelijk dat de Clearing Statement zijn magie op je uitwerkt !! 🙂 )

Het gaat als volgt: “Right and Wrong, Good and Bad, POD & POC, All 9, Shorts, Boys POVADs and Beyonds®”. Je kunt het gebruiken om bijna alles te veranderen dat je vast, beperkt of in de knoop houdt!

Deze gekke rare woorden zijn de Access Consciousness® Clearing Statement – een eenvoudig hulpmiddel dat duizenden mensen over de hele wereld elke dag gebruiken om voortdurend een leven van gemak, vreugde en glorie (overvloed) te creëren.

Hoe werkt de Access Consciousness® Clearing Statement?
Veel van wat we zouden willen veranderen is niet cognitief of logisch; het wordt energetisch gecreëerd en vastgehouden.

De schoonheid, magie en kracht van de Access Consciousness® Clearing Statement is het vermogen om de verborgen dingen op te ruimen waarvan je je niet eens bewust bent dat je die bij je draagt en die je vast houden en beperken! Je hoeft dus niet door de pijn, het lijden en de bloederigheid van het herbeleven van een situatie te gaan om de lading ervan te wissen!

✨ Hoe wordt het nog beter dan dat?

Veel modaliteiten wissen de beperkingen rond woorden uit. Access Consciousness® zuivert de energie onder de woorden. Een groot verschil!

Wanneer je een vraag stelt of denkt aan iets dat je beperkt of niet voor je werkt, komt er een energie naar boven. Het lijkt veel op het defragmenteren van een computer. De energie komt omhoog, je voert de clearing statement uit en dan heb je veel meer ruimte om alles te creëren wat je maar wilt!

Dr. Dain Heer & Simone Milasas leggen het je graag zelf uit (Engelstalig)

Full Story is 25 minuten
Short version is 17 minuten

Uitleg van de woorden in het Nederlands

De Magische spreuk luidt:
Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys, POVADs and beyonds®

De Access Clearing Statement is een verzoek aan het Universum dat alles kan veranderen. Heb jij ooit dingen willen veranderen door ze simpelweg te vragen om te veranderen? Dat doet de Clearing Statement. Easy peasy, en wat mij betreft de beste tool die ik tot nu toe heb geleerd, voor snel en doeltrekkfend resultaat.

Gelukkig hoef je het niet te begrijpen om het te laten werken. Het is ontworpen om je logische brein te omzeilen. Als je alles wat niet werkt in je leven met je logische verstand had kunnen oplossen, had je dat dan niet allang gedaan? De Clearing Statement is ontworpen om toegang te krijgen tot je “krankzinnige verstand”, waar de antwoorden liggen op het leven dat je creëert.

De Clearing Statement is ontworpen om voorbij te gaan aan je denkende, logische verstand. Het is ontworpen om je meer gewaarzijn te geven en meer mogelijkheden om bewust te functioneren, zelfs als je de woorden niet begrijpt en als je cognitief (met je verstand) niet begrijpt wat de beperking creëert.
Het doel van de vraag is zoveel mogelijk energie rondom de beperking of het oordeel over het onderwerp op te roepen en die vervolgens in één klap op te lossen met de Clearing Statement.

De Clearing Statement is een “Access afkorting” voor verschillende energieën die we vragen om op te lossen.

Here we go:

Right and wrong, good and bad (Juist en verkeerd, goed en slecht):

Wat is hier verkeerd, fout, onjuist, vreselijk, gemeen, vals, mis, verschrikkelijk, slecht en afschuwelijk aan?

Wat is hier juist, goed, perfect en correct aan?

Vaak is dat wat we als juist, goed, perfect en/of correct beschouwen, datgene dat ons het meeste vastzet, omdat we het niet willen loslaten, doordat we hebben besloten dat dat het juiste of het beste is.

POC (Point Of Creation)
Is het punt van creatie van de gedachten, gevoelens en emoties die onmiddellijk voorafgaan aan wat je ook hebt besloten.

POD (Point Of Destruction)
Is het punt van vernietiging onmiddellijk na wat je ook hebt besloten. Het is alsof je de onderste kaart uit een kaartenhuis trekt. Het geheel valt naar beneden.

All 9
Staat voor negen lagen rotzooi die we eruit halen – negen lagen die we energetisch oplossen, of “clearen” zodat je het kunt veranderen, dat wat eronder ligt.

Shorts (in het kort)
Staat voor: wat is er zinvol aan? Wat is er zinloos aan? Wat is de straf hiervoor? Wat is de beloning hiervoor?

Boys
Staat voor genucleëerde bollen/bellen. Nucleatie is samenstolling of samenkleving van moleculen, zoals bij kristallisatie. Deze ontstaan voordat we ze cognitief kunnen bewoorden en ze hebben te maken met de situaties in ons leven die we doorlopend hebben geprobeerd aan te pakken, zonder effect.

Heb je wel eens geprobeerd de lagen van een ui af te pellen? Heeft het je ooit iets opgeleverd behalve tranen? Als je nooit tot de kern van het probleem komt, heb je te maken met genucleëerde bellen. Vaak als we de lagen van de ui willen afpellen, is het helemaal geen ui, maar zijn het genucleëerde bellen.

Genucleëerde bellen zijn net als de bellen die je blaast met een ouderwetse bellenblaaspijp met meer kamertjes. Je vult de pijp met sop, blaast erop en er komen bellen uit de kop van de pijp.
Wanneer je de ene bel lek prikt en die uiteenspat, vormt zich weer een andere bel, en als die uiteenspat vormt zich weer een bel, enzovoort… De bellen blijven komen en de oorzaak van het “probleem” blijft, als iets of iemand aan de ene kant van de bellenblaaspijp blijft blazen en jij aan de andere kant de bellen maar blijft doorprikken. Wat als we stoppen met bellenblazen en de bellenblaas weggooien!?

POVADs
Zijn alle standpunten die je aan het vermijden of aan het verdedigen bent.

Welke standpunten verdedig je en vermijd je die dit op zijn plaats houden? 

Beyonds
Zijn sensaties of gevoelens in ons lichaam die alles in ons leven stilzetten op een bepaald moment. Gevoelens of sensaties die je krijgt, die je hart stoppen, je ademhaling stoppen, of je bereidheid om naar mogelijkheden te kijken stoppen. Het is alsof je bedrijf in het rood staat en je krijgt nog een laatste bericht en je zegt argh! Dat had je nu niet verwacht. We hebben veel momenten in ons leven waarin we lijken te bevriezen, dat is de “voorbij aan-sensatie” die je gevangen houdt en het weerhoudt je ervan om aanwezig te zijn.

– En soms zeggen we gewoon: “POC en POD it.”

Wilt je meer weten over de Access Consciousness® Clearing Statement en hoe je deze kunt gebruiken om jouw leven te veranderen?
Meld je aan op the clearing statement page en Access Consciousness stuurt je een gedetailleerde beschrijving van hoe het werkt, evenals een paar voorbeelden om mee te spelen!

Waarde

De shifts in energie, verandering in je staat van zijn in, kan je vrijwel direct maken met de tools, technieken en processen die Access ons biedt. Het zijn de vraagstellingen, het werken met de Clearing Statement, de lichaamsprocessen (zoals de Access Bars®) en meer, die helpen om in je eigen kracht te blijven staan, om dicht bij jezelf te zijn en te blijven. Om te kunnen zijn wie je werkelijk bent. Om alles met open armen te ontvangen. Om niets buiten of uit te sluiten. En om weer voluit te genieten van het leven. Kortom, het omvat alles en iedereen en oordeelt niets en niemand. Hoe wordt het nog beter dan dit!?

Ben jij er klaar voor om het niveau van keuzes en mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn uit te breiden?
Wij nodigen je van harte uit om te ontdekken wat Access Consciousness is en wat het voor jou kan betekenen.
Bekijk het aanbod op mijn site of klik door naar: de officiële website van Access.