De afgelopen nachten is er onder andere hard gewerkt aan de Thymus-chakra.

De meeste mensen zijn bekend met de 7 hoofd chakra’s, maar in werkelijkheid zijn het er veel meer. Zelf ben ik bekend met zo’n 27 chakra’s die onlangs in mijn bewustzijn gebracht zijn en waar nu (eindelijk) de tijd voor is om die collectief bewust te activeren en te optimaliseren.

Mijn Chakra Bliss sessies en workshops zullen binnenkort op de agenda gezet worden, maar hierover later meer.

Voor wie er nog niet bekend mee is:
De Thymus Chakra, ook wel bekend als het ‘Hogere Hart Chakra’ wordt door sommige gezien als het 8e chakra, bekeken vanuit de 7 hoofdchakra’s. Het ligt tussen de 6e (hart) en 7e (keel) chakra in en bevindt zich waar de intentie vandaan komt – welke intenties zet jij en hoe zuiver (on-beïnvloed, vanuit jouw eigen hartsverlangens) zijn je intenties daadwerkelijk?

Dit energiecentrum is de verbinding tussen de reden voor taal en de emoties van het hart. Het is ook de poort naar een hoger bewustzijn, dat gebaseerd is op liefde – Uit het denken (AI), door naar voelen. Hierdoor kan deze chakra ook een sleutel zijn voor een leven vanuit overvloed, voorspoed, vreugde en tevredenheid.

Omdat dit zo helder voor mij voelt heb ik besloten dat de eerstvolgende Cacao Bliss sessie een reis gaat zijn door 13 chakra’s – een geweldige start om collectief steeds meer vanuit flow aanwezig te zijn.

Er is plaats voor 6 deelnemers. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Liefs,
Sylvia

~ A beautiful heart will bring things into your life that all the money in the world couldn’t get you ~