De eerste fase van de ‘grote shift’ wordt er gezegd. En ja, ik geloof dat wel.

Ik zie mensen ‘opstaan’, hun missie aanvaarden en vanuit innerlijke motivatie datgene uitdragen wat al zo lang in hun hart verborgen lag. Vele van ons lagen nog te slapen en zijn nu aan het ontwaken.

Zo merk ik op dat mensen die ik (als Lachcoach) heb mogen trainen en/of coachen ineens super zichtbaar op social media verschijnen en onder andere “de lach” online aan het verspreiden zijn. Mooi vind ik dat.

Evenals ikzelf: alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb gedaan valt nu samen en duwt me deze kant van Your-Flow weer op. Ook ik kan er simpelweg niet meer onderuit. En dat wil ik ook niet. Ik wordt er per slot van rekening van binnen zó blij van 🙂

De komende 2 tot 3 weken worden er grote en belangrijke veranderingen over de gehele wereld verwacht. Logisch natuurlijk, maar toch belangrijk genoeg om het nog eens te benoemen. Het zal niet gemakkelijk voor ons allen zijn, maar weet: uit chaos ontstaat al het moois.

Gebruik deze weken van ‘quarantaine’ voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga vooral eens voelen wat je voelt. Gevoelens wijzen jou de weg. Het is net als dat spelletje warm-warm-koud-koud dat we vroeger speelden. Dat spel speel ik nu nog wel eens met de kinderen. Blijft erg leuk én leerzaam ook, want zo is het ook met ons gevoel.
Voelt iets goed, ga er dan voor! Voelt iets niet prettig aan, laat het dan gaan.
Gevoelens vertellen ons simpelweg of dat we op de juiste weg zitten of niet. Niet meer, niet minder. Laten we dan ook ophouden met er een heel verhaal (lees: drama) aan te verbinden.

Ik las ook ergens op Facebook:
“Corona betekent ‘krans om de zon’ oftewel: kroonchakra”.

Deze intense periode is voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en zal mensen vanuit liefde samen brengen.

Jaaaaaa, prachtig toch, dat het nu tijd is om vanuit onze EIGEN WIJSHEDEN te gaan LEVEN. Denk in termen als energie, frequency en vibratie. Ga het voelen en leef wat er in jou leeft!

Dus lief mens: Dit is het moment.
Ga in je eigen kracht staan. Sta op en straal als nooit te voren!

Laat de controle los en go with the flow. Your-Flow!

 

~ Be yourself, everyone else is already taken. An original is worth more than a copy ~