Officiële start van het nieuwe Waterman tijdperk & Magnolia

Gisteren, op 21 december 2020, ontmoeten de planeten Jupiter en Saturnus elkaar ogenschijnlijk door in een bijzonder zeldzame uitlijning te komen staan. Dit wordt ook wel ‘The Great Conjunction’ genoemd.
Deze ontmoeting van Jupiter en Saturnus aan de sterrenhemel markeert de geboorte van een nieuw astrologisch tijdperk: Het Waterman Tijdperk.

Dit is waar we op hebben gewacht!
Nu kunnen we echt verandering teweeg gaan brengen voor het hoogste en beste goed voor iedereen hier op aarde. Vele van ons zijn het afgelopen jaar opgestaan voor wie en wat ze (daad)werkelijk zijn en zijn hun missies gaan uitdragen. Velen hebben een shift gevoeld en ervaren, leven steeds meer vanuit hun hart, hun innerlijke kern en we staan te trappelen om ons werk verder uit te mogen dragen.

Als je mij hebt gevolgd, dan heb je ook mijn shift gezien. Ik ervaar sinds december 2019 (nu precies een jaar geleden) een diepe connectie met de essentiële oliën van dōTERRA. Ik wordt regelmatig wakker met ‘boodschappen’ waarin helder wordt aangegeven welke olie bij welk proces hoort. Ze willen zo graag met ons samenwerken voor het hoogste en beste goed van iedereen!

Zo ook bij deze Conjunctie. De uitlijning tussen Saturnus en Jupiter in Waterman duurt van maandag 21 december 2020 tot en met dinsdag 29 december 2020. En de essentiële olie die ons hierbij heel graag ondersteuning wilt bieden is:
Magnolia

De frequentie van Magnolia essentiële olie biedt een geweldige ondersteuning om de energie die vrijkomt uit deze Conjunctie welkom te heten op aarde en om te helpen de energie te integreren in ons systeem.

De boodschap gaat over de Goddelijke vrouwelijk energie: Laat de Godin in ons ontwaken. Zoek de samenwerking met deze nieuwe energie op en ontdek zachtheid. We kunnen en mogen het teveel aan mannelijke energie met betrekking tot doorzetten en pushen, van forcerend dingen doen vanuit het idee dat het ons wordt opgelegd door de buitenwereld (dingen doen vanuit ons hoofd) of misschien dat de buitenwereld het zelfs wel van ons eiste – eindelijk loslaten. Hoera!

Steekwoorden hierbij zijn: zachtheid, ontvankelijkheid, ontvangen, overgave, met ease and grace, harmonie. Voel maar eens wat dat voor jou betekent.

We vieren de verbinding en de samenwerking van onze keelchakra en hartchakra die eindelijk zuiver kan gaan stromen.

Vrouwelijke evenwicht hersteld
Creëren in plaats van presteren
Leven vanuit je hart
Doen wat je HARTstikke leuk vind
met passie plezier.

Ik heb er zo veel zin in en ben nieuwsgierig hoe deze shift er voor mij allemaal verder uit gaat zien.

Smeer magnolia (in elk geval de komende week) over je hartstreek, achter de oren en op de polsen. Zodat we met gemak kunnen gaan samenwerken met deze energie én elkaar.

Liefs, Sylvia